fbpx

Retourbeleid

PEERS producten kunnen geruild en/of geretourneerd worden. Dit geldt uiteraard voor producten die ongedragen en niet beschadigd zijn. Natuurlijk mag je je aankoop passen voor de juiste maat. Op deze pagina vind je meer informatie over de termijn die we hanteren en hoe je een bestelling kunt retourneren.

Retourtermijn

We willen dat je de beste winkelervaring bij ons hebt en daarom mag je een product binnen 14 dagen na ontvangst aanmelden voor retour, zonder opgave van reden. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk naar ons retour te sturen. Maak je gebruik van je retourrecht dan krijg je het gehele orderbedrag binnen 14 dagen na de retourmelding terug.

Retour sturen?

Retourneren binnen Nederland is gratis. Vouw je shirt op en doe het terug in PEERS box. Download het retourformulier, vul het in en stop dat erbij. Plak de box goed dicht en stuur hem naar onderstaand antwoordnummer, frankeren is niet nodig. De box kan gewoon in de oranje straatbrievenbus. Binnen twee dagen na ontvangst storten we het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

Retouradres:
Peers Company BV
Antwoordnummer 283
2100 VB Heemstede

De waardering van www.peers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 273 reviews.