Over ons

Peers verhaal

Wij maken jouw leven net iets makkelijker. Wij bieden het meest comfortabele overhemd dat er bestaat en zorgen dat jij er altijd goed uit ziet, ieder moment van de week, waar dan ook. Jouw favoriete shirt in 4 basis kleuren; wit , licht en donker blauw en een streepje. What do you need more?

PEERS is je favoriete vriend. Eerlijk. Je voelt je comfortabel. Peers zijn betrouwbaar, laten je nooit in de steek. Peers zijn happy & easy going, Fun to be with. Actief. 

Het product

Wij doorbreken de status quo met onze overhemden. Comfort door innovatie, onze “4 FLEX” stoffen (rekbaar in 4 richtingen) geven je de look van een overhemd en de feel van een comfortabel T-shirt. Een uitgekiende pasvorm, oog voor details en uitstekend vakmanschap garanderen jou je de beste kwaliteit.

Het vakmanschap

Alleen de meest toegewijde en ervaren mensen maken de mooiste overhemden. Dutch design uit Amsterdam en handgemaakt in een klein en duurzaam atelier in Turkije. Een familiebedrijf met traditie en liefde voor het vak. Dat zie en voel je bij het dragen van een PEERS shirt.

Duurzaamheid

Duurzaamheid door kwaliteit dat is PEERS’ motto. Wij werken met eerlijke materialen en leveren hoge kwaliteit, alleen zo gaat ons product duurzaam langer mee. Wij letten op onze ecologische footprint door dichtbij te produceren en geen plastic opmaakmateriaal te gebruiken. PEERS gaat door de brievenbus, in een mooi doosje van gerecycled karton. Wil je je aankoop terugsturen, gebruik dan hetzelfde doosje. Op de post en klaar.

“Single Use” materialen gebruiken PEERS niet en daarmee bewaken wij onze footprint.

De waardering van www.peers.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 34 reviews.