fbpx

Over ons

Hoezo PEERS?

Met mijn Brabantse roots is een bijnaam als Peer niet zo verwonderlijk. Peter, Pieter of in mijn geval Kees-Pieter wordt daar al snel Peer. Kort en krachtig. Maar Peer met een ‘s’ heeft een compleet andere betekenis. Peers zijn namelijk gelijkgestemden. Mensen met dezelfde interesses en hobby’s. Een groep vrienden met wie je graag omgaat. Samen vormen zij een peergroep en zijn zij herkenbaar in stijl, voorkomen en omgang.

Vandaar: PEERS. Persoonlijk, herkenbaar, eensgezind en uniek.

Peers verhaal

Ik heb een lange historie in de wereld van de overhemden. Meer dan 25 jaar reisde ik de hele wereld over voor verschillende grote merken. Ik bezocht fabrieken. Maakte kennis met alle “ins & outs” van het vak. Hierdoor leerde ik kwaliteit te onderscheiden en te maken. Met PEERS combineer ik mijn kennis en ervaring in shirts nu met de liefde voor textiel én een neus voor opkomende trends.

PEERS onderscheidt zich door de meest innovatieve technologieën op het gebied van textiel te combineren met eenvoud, kwaliteit en comfort. Tel daar duurzaamheid en eerlijke productie bij op en PEERS werd geboren. Now the story continues.

PEERS is je favoriete vriend. Eerlijk. Je voelt je comfortabel. Peers zijn betrouwbaar, laten je nooit in de steek. Peers zijn happy & easy going, Fun to be with. Actief. 

Het product

Wij doorbreken de status quo met onze overhemden. Comfort door innovatie, onze “4 FLEX” stoffen (rekbaar in 4 richtingen) geven je de look van een overhemd en de feel van een comfortabel T-shirt. Een uitgekiende pasvorm, oog voor details en uitstekend vakmanschap garanderen jou je de beste kwaliteit.

Het vakmanschap

Alleen de meest toegewijde en ervaren mensen maken de mooiste overhemden. Dutch design uit Amsterdam en handgemaakt in een klein en duurzaam atelier in Turkije. Een familiebedrijf met traditie en liefde voor het vak. Dat zie en voel je bij het dragen van een PEERS shirt.

Duurzaamheid & Peers against waste

Duurzaamheid door kwaliteit dat is PEERS’ motto. Wij werken met eerlijke materialen en leveren hoge kwaliteit, alleen zo gaat ons product duurzaam langer mee. Wij letten op onze ecologische footprint door dichtbij te produceren en geen overbodige, niet duurzame materialen en plastic te gebruiken. PEERS gaat door de brievenbus, in een mooi doosje van gerecycled karton. Geen koeriers, minimale CO2 uitstoot.

Wil je je aankoop terugsturen, gebruik dan hetzelfde doosje. Op de post en klaar.

No “single use” materials bij PEERS.

De waardering van www.peers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 273 reviews.