fbpx

“Stretching your weekend feeling” en PEERS overhemden

Veel merken geven namen aan de producten die zij in de collectie hebben. Dat is niet alleen voor intern gebruik, maar ook voor het gemak voor jou als consument. Wat hebben de slogan “Stretching your weekend feeling” en PEERS overhemden met elkaar te maken? Dat leggen we je hier uit.

Onze missie

Ieder merk heeft een eigen missie, die aangeeft waar het merk voor staat. Zo ook Peers-Amsterdam. Het is onze missie om shirts te maken voor mannen, waarin zij zich altijd en overal goed en comfortabel voelen. Want dat wat goed voelt, maakt je ontspannen en geeft zelfvertrouwen. En dat is wat je uit wil stralen.

Stretching your weekend feeling

PEERS boodschap komt tot uiting in onze slogan “Stretching your weekend feeling”. Letterlijk vertaald betekent het “het oprekken van het weekend gevoel “. En dat willen we ook, want in het weekend ben je ontspannen en relaxed. Zo voel je je, zo kleed je je. Wat is het dan heerlijk dat je dat gevoel kunt vasthouden en mee de (werk) week mee inneemt. Dat is wat de shirts van PEERS jou brengen. Natuurlijk is er de knipoog naar de “4 way stretch” hemden.

PEERS overhemden

“Stretching your weekend feeling” en het ontspannen weekend gevoel. Geen wekker, een kopje koffie en een krantje om de dag te beginnen. De gym in om te sporten of heerlijk de bossen in en ’s avonds een dinerdate met vrienden, familie of geliefde. Leuke dingen doen ter ontspanning en je dat typische weekend gevoel geven. Stretching your weekend feeling en PEERS overhemden hebben dus met elkaar te maken. Lees hieronder maar.

Weekend

Een toepasselijke naam voor een lekker luchtig shirt voor in het weekend.

Escapade

Ontsnap aan de waan van de dag met het Escapade in donker blauw

Daybreak

Breek je dag met dit iconische 2 ply shirt in optical white

Sunday Brunch

Het ideale shirt voor tijdens die luie zondagmiddag brunch of weekend date

Getaway

Perfecte shirt in licht blauw om eens weg te gaan, waar dan ook, hoe dan ook

A Few Days Off

Het voelt al snel als een paar dagen vrij in dit een donker blauwe shirt

Roadtrip

Off road or on road, maak dat tripje en trek erop uit in deze 4 way stretch streep

Reset

Druk? Laad je accu weer op en je voelt je herboren in dit modisch zwarte shirt

Heb je eenmaal een PEERS gedragen dan wil je nooit meer anders, zo is onze overtuiging. Hoe fijn is dan dat jouw favoriete shirt zijn eigen naam heeft. Altijd herkenbaar en nooit meer problemen met bestellen. Easy does it.

De waardering van www.peers.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 266 reviews.